Empresa

Ascensors Ramase comença en el sector de l'elevació al 1984 com Ascensors Diego Calderón, transformant-se en 1988 en Ascensors Ramase.

A dia d'avui, continuem donant la qualitat, seguretat i servei als nostres clients.

Ascensors Ramase està donant els seus serveis a comunitats de propietaris, cases particulars, empreses, centres comercials, hospitals, residencies i a persones amb mobilitat reduïda.

Els productes de l'empresa son tan diversos com els ascensors elèctrics i hidràulics, munta-llits, muntacotches, muntacàrregues, muntaplats, cadires lleva-escales mecàniques, ascensors unifamiliars i ascensors panoràmics entre d'altres.

Ascensors Ramase dissenya els seus propis models d'ascensors amb el que ens permetem ajustar-nos a les necessitats dels nostres clients. Disposem d'una extensa gamma d'elements decoratius y acabats amb materials d'última generació que no impacta amb el medi ambient, els nostres ascensors s'adapten a las dimensions reals de l'obra, sempre complint amb la normativa vigent.

Ascensors Ramase S.L. basa el seu objectiu principal a la qualitat, servei i seguretat dels seus productes per a una major satisfacció dels seus clients.

Ascensors Ramase s'adapta, inclús s'avança a les necessitats del client. L'estímul de la innovació es un element de gran motivació pels nostres tècnics. A Ramase cada client s'ha de sentir únic i cada projecte com un nou repte.

Ascensors Ramase presta atenció al client i servei de manteniment, reparació i muntatge en tota la regió de Catalunya, es membre del GEDAC (Gremi Empresarial del Ascensor a Catalunya) i membre del GAE (Gremi Ascensorista Europeu).

SUBIR